Borítókép: Mágnes mellett a vas
Noran Libro Kiadó 2021
Tulajdonságok
  • 135 x 190 mm, keménytáblás, védőborító
  • 660 oldal
  • ISBN 9789635173778

több szerző Mágnes mellett a vas

Nőiszoba • Transz • Férfiszoba
Szigorúan fóliázott könyvek

Eredeti ár: 7 490 Ft
Korábbi ár: 4 494 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 3 745 Ft

Ennek a válogatásnak az ötletét a düh, az indulat, a szomorúság, végsősoron a fájdalom szülte. A törvény előtt a mi fejünkben – eddig úgy véltük– mindenki egyenlő volt. Nem vettük észre, de egyszer csak kiderült, nem biztos, hogy ez így van. Pedig így van: egyenlők vagyunk! Ennek a könyvnek most kell megjelennie, és most meg kellett jelennie!
Életünk során szinte végig kizárólag csak (identitás)zavarokkal küszködünk, melegek és nem melegek (feketék, vörösek, barnák, kékek, lilák és sárgák és hupikékek), amíg el nem dől (gyerekkorban, valamivel később, kamaszodásunk és kamaszkodásunk idején?) ki is lakik a saját testünkben, saját bőrünkben, abban a valamiben, abban a nem csak húsban, amelyet sajátunknak hittünk, és szeretnénk hinni továbbra is. Ki is az az ő, aki vagyunk?! Ki az az ő, aki voltunk?! Ki az az ő, aki leszünk?! Ki az az ő, aki nem vagyunk?

Szeretett olvasó! Előbb vagy utóbb te is gondolkozni, előtte, közben vagy utána (valakit) szeretni fogsz!

A kötet szerzői: Reinaldo Arenas, Baranyai László, Bán Zsófia, Donat Blum, Mateiu I. Caragiale, Iszmat Csughtáí, Forgách András, Roger Martin du Gard, Jean Genet, Gerevich András, Radclyffe Hall, Rakel Haslund-Gjerrild, Hans Henny Jahnn, Kassai Zsigmond, Zuska Kepplová, Kiss Noémi, Pierre Lepori, Yves Navarre, Nádasdy Ádám,
Ion Negoiţescu, Alfredo Oriani, Örkény István, Hilde Østby, Leonardo Padura, Umberto Saba, Shyam Selvadurai, Zadie Smith, Szántó T. Gábor, Szendi Nóra, Szvoren Edina, Antonio Tabucchi, Tóth Krisztina, Ljudmila Ulickaja, Pablo Herrán de Viu, Michał Witkowski.

 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok