Borítókép: Gyulladáscsökkentő diéta egyszerűen
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 190 x 235 mm, füles kartonált
  • 176 oldal
  • ISBN 978-963-544-702-2

Molly Thompson Gyulladáscsökkentő diéta egyszerűen

Ízletes gyógyító receptek az élethosszig tartó egészségéért

Eredeti ár: 5 490 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 3 294 Ft

Molly Thompson szakácskönyve segítségével könnyű a gyulladáscsökkentő étrendet követni, hiszen ismerteti a fő alapanyagokat, és elmagyarázza az előnyöket, miközben még finomakat is ehetünk. A gyógyító leveles zöldeket, fermentált élelmiszereket és az ómega-3-ban gazdag, egészséges zsírokat is tartalmazó receptekből megtanulhatjuk, melyek azok az élelmiszerek, amelyek csökkentik a szervezetünkben pusztító krónikus gyulladást, és javítanak az általános közérzetünkön.

"Hiszek abban, hogy meg kell osztanunk a saját fájdalmunkat és megpróbáltatásainkat annak érdekében, hogy segítsünk a hasonló kihívásokkal küzdőknek, és abban is hiszek, hogy ezáltal pozitív változást hozhatok mások életébe is. Gyulladáscsökkentő recepteket kezdtem készíteni a What Molly Made oldalra. Rátaláltam egy közösségre, amelyik ismerte a fájdalmamat, hitt magában és abban, hogy felül tud kerekedni a nehézségeken. Nem csupán szenvedélyem a főzés, hanem célom is olyan recepteket megosztani, amelyek nem pusztán egyszerűek és izgalmasak, hanem segítenek az embereknek abban, hogy kívül-belül jól érezzék magukat.

Bízom benne, hogy a könyvben szereplő receptek áldást hoznak az életedbe, és jót tesznek a testednek. Bármilyen helyzetben is vagy – legyen az egy súlyos diagnózis vagy a gyógyulás felé vezető út –, szeretném, ha ezek a receptek hozzájárulnának ahhoz, hogy energikusnak és egészségesnek érezd magad, és olyan ételekkel tápláld a tested, amelyeket örömmel készítesz el. Ezek az ételek gyógyító hatásúak, és összehozzák az embereket."

A Szerző

************

„Nyomasztó lehet meghozni a döntést, hogy glutén- és tejtermékmentesen étkezzünk. Ebben a könyvben olyan egyszerű és finom receptek vannak, amelyek megkönnyítik ezt a folyamatot. Tele van könnyen elkészíthető ételekkel, amelyeket Molly arra fejlesztett ki, hogy energiát adjanak, és elősegítsék a gyógyulásunkat.”

– Dr. Jolene Brighten, a Beyond the Pill című kötet szerzője

„Ez a könyv kincs azok számára, akik érzékenyek a tejtermékekre vagy a gluténre, és keresik azokat a lehetőségeket, melyek segítségével megvonások nélkül egészségesen étkezhetnek. Tele van finom recepttel, amelyekben sok az egészséges zöldség, gabona és zsiradék anélkül, hogy túl szigorú volna – az ínycsiklandó fotókról nem is beszélve.

– Kaleigh McMordie, M.C.N., R.D.N., L.D., a Lively Table oldal szerzője

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok