Borítókép: Én vagyok az embered
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 150 x 227 mm, keménytáblás, védőborító
  • 352 oldal
  • ISBN 978-963-544-802-9

Val Kilmer Én vagyok az embered

Eredeti ár: 5 500 Ft
Korábbi ár: 1 100 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 200 Ft

Val Kilmert számos legendás szerepben láthattuk közel négy évtizedes karrierje során: a Top Secret asztalon táncoló hidegháborús ügynöke, a Valóságos zseni bajkeverő tudóspalántája, a Top Gun merész vadászpilótája, a Willow hetvenkedő lovagja, a Szemtől szemben szerelmes bankrablója, Az Angyal sármos álruhás igazságosztója, a Durr, durr és csók macsó magánkopója. És persze Batman, Jim Morrison és a mesterlövész Doc Holliday.

De milyen a valódi Val Kilmer? Az Én vagyok az embered nem sokkal a régóta várt folytatás, a Top Gun: Maverick című film után jelenik meg, amelyben Kilmer ismét Tom ’Iceman’ Kazansky bőrébe bújik. Ebben a könyvben a titokzatos színész kilép a szerepekből, és bemutatja igazi énjét.

Ez az egyedi hangvételű önéletrajz élénk stílusban, saját versekkel és ritkán látott képekkel illusztrálva mutatja be Kilmer tekintélyes karrierjét: hogyan lett a legfiatalabb hallgató a Juilliard elismert dráma tagozatán, hogyan küzdött a Doors főszerepéért, és hogyan valósult meg régi álma, hogy egyszemélyes műsort készíthessen személyes hőséről, Mark Twainről. Őszintén mesél arról, milyen élmény volt együtt dolgozni olyan színészlegendákkal, mint Marlon Brando, Tom Cruise, Robert Downey Jr. és Robert De Niro, és beszámol nagy visszhangot keltett románcairól Cherrel, Cindy Crawforddal, Daryl Hannah-val, és egykori feleségével, Joanne Whalley-vel. Beszámol spirituális utazásáról a Keresztény Tudomány évtizedes híveként, és hogy miként találta magát egyedüli fehér emberként az Indiai-óceán egy távoli szigetén, ahol önkívületi állapotba került, és a helyiek ápolták. Végül megosztja az olvasóval a pár évvel korábbi torokrák-diagnózis és felépülése történetét, amelyről eddig nem szívesen nyilatkozott.

Bár tele van különböző hírességekről szóló izgalmas anekdotákkal, az Én vagyok az embered (Kilmer híres mondata Hollidayként a Tombstone – A halott városból) végső soron egy kiválóan megírt és végtelenül megindító elmélkedés a halandóságról és az élet nagy titkairól.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok