Borítókép: Jó alvás - Hathetes, tudományosan igazolt program az inszomnia leküzdéséhez
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 150 x 230 mm, füles kartonált
  • 448 oldal
  • ISBN 978-963-544-921-7

Bernice Tuffery Jó alvás - Hathetes, tudományosan igazolt program az inszomnia leküzdéséhez

Eredeti ár: 6 800 Ft
- Húsvéti gasztronómiai kalandok -
Akciós ár: 3 400 Ft

Búcsúzzon el a kialvatlanságtól örökre, és legyen úrrá az álmatlanságon ezzel a hathetes, gondosan felépített programmal!

 A rossz alvás maga a pokol – világszerte körülbelül minden harmadik ember küzd vele. Az alváshiány testünk működését és a mindennapjainkat is tönkreteszi. Nehezen alszunk el vagy rendszeresen felébredünk éjszakánként, rosszabb esetben mindkettő egyszerre.

 Egy-egy álmatlan éjszaka még nem jelent gondot, de a hosszú ideig elhúzódó alvászavar idővel elviselhetetlenné válik. Az alváshiány rosszkedv, alacsony energiaszint és munkahelyi problémák formájában nyújtja be a számlát. Megváltozik a hozzáállásunk az evéshez, a sportoláshoz, immunrendszerünk, mentális és fizikai egészségünk pedig legyengül. Amikor legjobb igyekezünk ellenére sem tudunk segíteni magunkon, és a gondjaink nem akarnak megszűnni, kiábrándultak, erőtlenek és frusztráltak leszünk.

 Jó hír, hogy senki nincs egyedül, hiszen van megoldás! A kötetünkben közzétett, hathetes program könnyedén, lépésről lépésre kíséri végig az olvasót a minőségi, jó alvás felé.

 Bernice Tuffery küldetése – miután ő maga is évekig szenvedett az álmatlanságtól –, hogy megtanítsa a sorstársainak, milyen a jó alvás. Ő maga rengeteg módszert kipróbált. A természetes alvássegítő készítmények, az azonnali siker igéretével kecsegtető praktikák, a melatonin, időnként pedig az altatótabletták sem vezettek hosszú távú eredményre.

Végül felfedezte a krónikus alvásproblémák kezelésére kidolgozott, klinikailag bizonyított, természetes és könnyen elsajátítható technikát. Az inszomnia kognitív viselkedésterápiája (Cognitive Behavioral Therapy for insomnia, röviden CBTi) egy nemzetközi szakértők által is elismert, az álmatlanság első számú gyógymódjának tartott módszer. Miután Bernice sok alvásszakértővel konzultált, alapos kutatómunkát végzett, és saját bőrén is megtapasztalta a terápia áldásos hatását.

Bernice ebben a könyvben megosztja tudását, és őszintén hisz abban, hogy a CBTi-t bárki elsajátíthatja önállóan is, ő pedig ehhez nyújt át egy gyakorlatias és motiváló útmutatót.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok