Borítókép: Fogadni merek rád
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 416 oldal
  • ISBN 9789636363567

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 10.

Lynn Painter Fogadni merek rád

Eredeti ár: 5 800 Ft
Bevezető ár: 4 060 Ft

Amikor a tizenhét éves Bailey munkát vállal a szállodai akvaparkban, nem igazán örül, hogy egy régi ismerősével kell együtt dolgoznia. Bailey egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Charlie-val az Omahába tartó hosszú repülőúton, ahová a szülei válása után költözött. Charlie fanyar humora sehogy sem passzolt Bailey jókislányos visszafogottságához, és a fiú folyamatos kommentárjaitól Bailey igencsak feszült lett.
Bailey és Charlie még mindig teljesen különböznek, de Bailey-t már nem idegesíti Charlie, sőt egyre jobban várja, hogy együtt lógjanak, és kibeszéljék az akvapark vendégeit és munkatársait – különösen azt a két embert, akik megállás nélkül flörtölnek egymással. Bailey és Charlie fogadást kötnek, vajon összejön-e a kedves páros. Charlie szerint ellenkező neműek között nem létezik barátság, Bailey viszont mindenáron be akarja bizonyítani, hogy téved.
Bailey és Charlie szemmel tartja mások szerelmi életét, de közben Charlie azon fáradozik, hogy elnyomja a Bailey iránt érzett, egyre erősödő érzéseit. Fél attól, hogy ha lelepleződik, elveszíti a lányt. Charlie-nak van egy titka, amely érinti Bailey-t és egy másik fogadást is. Vajon ők ketten összejönnek, vagy Charlie titka már azelőtt tönkretett mindent, mielőtt elkezdhették volna?
 
Lynn Painter legújabb romantikus vígjátéka A csaj nem jár egyedül és a 10 dolog, amit utálok benned című filmek stílusában követi végig egy tinilányt kalandjait, aki akaratlanul is egy fogadás kellős közepén találja magát.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok